На трасі Київ-Одеса поліція зловила нетверезого водія маршрутки

На трасі Київ-Одеса поліція зловила нетверезого водія маршрутки
Маршрутка, якою керував нетверезий водій
Фото: Патрульна поліція

Вміст алкоголю у крові водія втричі перевищував норму

У понеділок, 23 липня, близько 6-години ранку, на 78 км автошляху Київ-Одеса інспектори відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції у Київській області виявили нетверезого водія маршрутки, в салоні якої їхали пасажири. Водій-порушник направлявся із Білої Церкви до Києва. Про це повідомила Патрульна поліція Борисполя.

Зупинили чоловіка у рамках відпрацювання, яке здійснюється з метою посилення безпеки у сфері пасажирських перевезень.

Патрульні помітили у водія явні ознаки алкогольного сп’яніння й запропонували пройти перевірку. Тестер Драгер показав, що вміст алкоголю в крові втричі перевищує норму – 0,63 проміле.

Інспектори склали на порушника протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (керування в стані сп’яніння). Чоловіка відсторонили від керування.

Окрім того, про цю подію обов’язково проінформують керівництво перевізника, а також адміністративну відповідальність понесе механік підприємства за випуск нетверезого водія на лінію.

«Дивує реакція пасажирів. Дехто був готовий їхати з нетверезим чоловіком за кермом, аби лише дістатися столиці, про що агресивно пояснювали інспекторам», - повідомили у патрульній поліції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: