На Троєщині автівка вилетіла за відбійник і приземлилася у підземному переході

На Троєщині автівка вилетіла за відбійник і приземлилася у підземному переході

Слідів гальмування на проїзній частина не було

Фото: kiev.informator.ua

За попередньою інформацією, машина рухалася на великій швидкості по вулиці Маяковського

У суботу, 20 жовтня, на Троєщині сталася ДТП. На вулиці Сабурова, 5 біла Skoda Octavia на великій швидкості врізалася у відбійник, перекинулася і вилетіла з дороги. На щастя, обійшлося без жертв.

Аварія трапилася близько 00:30.

Оскільки свідків ДТП на місці не було, поліцейським було не просто відновити картину події. За попередньою інформацією, машина рухалася на великій швидкості по вулиці Маяковського. Слідів гальмування на проїзній частина не було. Навколо місця ДТП зібралося багато людей, але ніхто з них не бачив моменту аварії.

На місці події перебував молодий чоловік 25-30 років, який був в автомобілі в момент аварії. Він не отримав серйозних травм, але, за словами патрульних, перебував в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння. За документами Skoda оформлена на батька хлопця. Сам він заявив про те, що за кермом був його друг, який втік з місця події. Однак, ім'я його він називати відмовився. У поліцейських виникли підозри, що молода людина збрехала, і саме він перебував за кермом автомобіля.

До місця ДТП приїхали батьки хлопця, але давати будь-які коментарі вони відмовилися. Очевидців повідомили, що бачили, як батько підозрюваного викинув із салону машини пляшку алкоголю. На місці працює слідчо-оперативна група, з'ясовуючи всі подробиці і причини того, що сталося. Автомобіль буде евакуйований для проведення подальшої експертизи.

Як повідомлялось, сьогодні у ДТП під Києвом загинула Марина Поплавська - акторка відомого українського гумористичного проекту «Дизель шоу». 

Аварія трапилася близько 7 години ранку біля села Мила Києво-Святошинського району на автодорозі Київ Чоп. Зокрема, автобус з акторами «Неоплан» зіткнувся з вантажним автомобілем «Нової пошти».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: