На Троєщині водій під наркотиками влаштував гонитву з копами (фото)

На Троєщині водій під наркотиками влаштував гонитву з копами (фото)
Автомобіль порушника вдалося зупинити на проспекті Маяковського
Фото: Патрульна поліція Києва

В автомобілі поліція знайшла наркотики та матеріали для їх виготовлення

8 квітня на вулиці Закревського у Деснянському районі Києва патрульні помітили автомобіль Honda, водій якого порушив ПДР. На вимогу інспекторів про зупинку керманич не реагував, натомість пришвидшився та небезпечно маневрував. Патрульні рушили слідом й передали інформацію колегам.

Про це повідомляє Патрульна поліція Києва.

Інспекторам вдалося наздогнати втікача на проспекті Маяковського. Водночас під'їхали ще два патрульних авто. У блокуванні Honda приймав участь навіть автомобіль водія-очевидця події, який вирішив допомогти поліцейським.

Патрульні виявили у 31-річного керманича ознаки наркотичного сп'яніння. На вимогу пройти освідування останній відмовився. У салоні, окрім водія, був пасажир.

При спілкуванні зі співробітниками патрульної поліції обидва чоловіки помітно нервували. Після поверхневої перевірки автомобіля у салоні охоронці порядку виявили декілька маленьких пакетів з фасованою порошкоподібною речовиною, зі слів водія — наркотики. Також в авто знаходилося, ймовірно, приладдя та прекурсори для приготування наркотиків: скляні колби, пластикові пляшки з невідомою речовиною та великі пакети з білим порошком.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин події та надання правової кваліфікації діям громадянина.

Інспектори склали на водія протоколи за ч.2 ст.130 (Керування у стані сп’яніння повторно протягом року) та за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: