На Виноградарі під будинком дотла згорів автомобіль (фото, відео)

На Виноградарі під будинком дотла згорів автомобіль (фото, відео)
В автомобілі не згорів лише багажник
Фото: Інформатор

Volkswagen стояв прямо під вікнами багатоповерхівки, в якій і проживав власник

У четвер, 22 листопада, на Виноградарі в Києві загорівся тюнінгований Volkswagen Golf. Автомобіль був припаркований на узбіччі біля житлового будинку на проспекті Правди, 80А.

Повідомлення про загорання надійшло на лінії екстрених служб близько 2:00, інформує Інформатор.

Сусідка власника машини побачила, що авто димить і повідомила про це чоловікові. Він відразу викликав співробітників ДСНС і поліцію. Спроби мешканців будинку загасити автомобіль самостійно були марними. По приїзду рятувальників він вже фактично згорів. Цілим залишився тільки багажник.

Пожежні повністю ліквідували вогонь приблизно о 02:30. Від високої температури у Hyundai Accent, який стояв поруч, розплавилися задній бампер і фари, відпав номер і пошкодилася лакофарбова поверхня. Решта автомобілів, які знаходилися в одному ряду з палаючим, не постраждали.

Volkswagen стояв просто під вікнами багатоповерхівки, в якій і проживав власник. За його словами, машина повністю справна, увечері 21 листопада він припаркував її біля будинку, ніяких ознак будь-якої поломки чоловік в той момент не виявив. З якої причини автівка загорілася, невідомо. Але причина займання знаходилася під капотом.

Як повідомлялося, 21 листопада сталася пожежа в одноповерховій металевій споруді на вул. Промислова в Дарницькому районі Києва, під час ліквідації якої було знайдено тіло чоловіка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: