НАЗК повністю перевірить декларацію екс-мера Києва

НАЗК повністю перевірить декларацію екс-мера Києва
Олександр Омельченко у Київраді

Декларацію Олександра Омельченка буде перевірено на підставі інформації, отриманої від НАБУ

Національне агентство з питань запобігання корупції на своєму засіданні прийняло рішення про проведення повної перевірки електронних декларацій трьох осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2015 та 2016 роки. Разом із цим було прийняте рішення про результати здійснення повної перевірки електронної декларації, а також про продовження строку повної перевірки декларацій ще 14-ти осіб, повідомляє прес-служба НАЗК.

Суб’єкти декларування, щодо яких розпочнуть перевірку:

  • Омельченко Олександр Олександрович, депутат Київської міської ради, на підставі інформації, отриманої від Національного антикорупційного бюро України, за 2016 рік (виправлена).
  • Оксюта Тарас Григорович, суддя Солом’янського районного суду міста Києва, за 2015 рік (виправлена), а також за 2016 рік.
  • Мінаєва Ольга Михайлівна, суддя Харківського апеляційного адміністративного суду, за 2016 рік.

Розпочаті перевірки декларацій триватимуть 60 календарних днів та розпочнуться наступного дня за днем прийняття цих рішень.

Крім того, під час засідання були прийняті рішення стосовно 14 осіб про продовження строку повної перевірки декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, на додаткові 30 календарних днів.

Про декларації інших чиновників та політиків читайте тутЕ-декларування

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: