Незаконні у Києві «нацдружинники» заблокували гральний заклад (відео)

Незаконні у Києві «нацдружинники» заблокували гральний заклад (відео)
Члени організації «Національні дружини» у приміщенні грального закладу
Фото: Інформатор

Близько 20 членів організації «Національні дружини» зайняли приміщення «Чемпіон Лото»

У понеділок, 5 березня, на Севастопольській площі «нацдружинники» заблокували роботу грального закладу «Чемпіон Лото». Члени організації стверджують, що у закладу немає ліцензії.

Близько 20 членів організації «Національні дружини» зайняли приміщення, повідомляє Інформатор.

«Ми прийшли сюди через незаконний гральний бізнес. Тут в куточку споживача не було ніяких документів. Ми викликали поліцію, написали заяви. Будемо тут, поки поліція тут все не опечатає і не вивезе», - говорить член організації «Національні дружини» Павло Донченко.

Поліція направила всі документи, надані співробітниками «Чемпіон Лото», на експертизу. Чи законна діяльність ігрових автоматів, з'ясують після їх вивчення.

На місці працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці опитали співробітників ігрового закладу і з'ясовують подробиці діяльності.

Як повідомлялося, організація «Національні дружини» не має права займатися охороною порядку в Києві, бо у цьому місті вона офіційно не визнана громадським формуванням. Про це в інтерв’ю «Главкому» розказав командир «Національних дружин» Ігор Михайленко.

«Нацдружини» готують документи для відповідної реєстрації, у деяких районах уже передали ці документи до відповідних інстанцій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: