Нічна стрілянина у ресторані: поліція затримала власника закладу

Нічна стрілянина у ресторані: поліція затримала власника закладу

З місця події вилучили пістолет Макарова та стріляні гільзи

Правоохоронці затримали власника ресторану на Оболонській Набережній, який відкрив стрілянину по відвідувачах закладу. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

 «Чоловіка, який стріляв, затримали. Він - уродженець іншої країни, 1958 р.н., раніше у  поле зору правоохоронців не потрапляв. Загиблий - уродженець Запорізької області, 1989 р.н., поранений - уродженець Донецька, 1987 р.н.», - йдеться в повідомленні.

На місці працювали слідчо-оперативні групи Головного та Оболонського управлінь поліції. Вилучили пістолет Макарова, попередньо - бойовий, зі знищеними номерами та стріляні гільзи. Проводяться необхідні слідчі дії для встановлення всіх обставин події.

Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч.2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Стрільцю загрожує до до 15-ти років позбавлення волі або довічне ув‘язнення.

Раніше повідомлялося, що в Оболонському районі Києва в одному з ресторанів власник закладу відкрив стрілянину по відвідувачах, в результаті одна людина загинула, ще двоє поранені

Коли поліцейські прибули на місце події, з’ясувалося, що між власником та компанією відвідувачів виник конфлік, у результаті якого господар закладу застрелив кривдника, ще одного - поранив (його із вогнепальними пораненнями доставили в лікарню, де надають медичну допомогу).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: