Новорічну ялинку у столиці прикрасять 3,6 км неонових гірлянд

Новорічну ялинку у столиці прикрасять 3,6 км неонових гірлянд
Новорічна ялинка у Києві, архівне фото

Щодня ялинка у Києві світитиметься різними кольорами, а в новорічну ніч заграє усіма барвами одночасно

Головну новорічну ялинку Києва прикрасять 3,6 км неонових гірлянд, а за ялинкою буде створена особлива інсталяція – амфітеатр під казковим «зоряним небом» із 33 км гірлянд.

Як повідомили у КМДА, щодня ялинка світитиметься різними кольорами, а в новорічну ніч заграє усіма барвами одночасно. Зазначимо, що засвічення ялинки на Софійській площі традиційно відбудеться у День Святого Миколая, 19 грудня.

«У рамках масштабного культурно-мистецького проекту «НеоРік на Софії», який триватиме в Києві з 19 грудня 2017 року до 14 січня 2018 року, цього року  пройде фестиваль ілюмінації з особливими арт-об’єктами, вже перші «новорічні звірі» з’явились в парку поблизу Володимирського проїзду», - йдеться у повідомленні.

Для дітей працюватиме велика ланцюгова карусель на Михайлівській площі, висотою 40 метрів. Зміниться розташування фуд-кортів – вони будуть розміщені імпровізованими кварталами, і в кожному кварталі можна скуштувати свої особливі страви.

Усього відбудеться 12 концертів, і цього року заплановано більше виступів естрадно-симфонічних оркестрів. Також очікуються концерти з хедлайнерами сучасної української сцени, у вихідні та святкові дні виступатимуть зірки української естради.

Традиційно на Володимирському проїзді працювати радіостанція Folk FM, куди приходитимуть українські артисти і анонсуватимуть свої пісні та вітатимуть зі святами.

Як повідомляв «Главком», у Києві засяє 33 км новорічних гірлянд.

До слова, вчора у Харкові почали встановлювати 36-метрову новорічну ялинку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: