Оголошено тендер на будівництво велосипедного мосту над Володимирським узвозом

Оголошено тендер на будівництво велосипедного мосту над Володимирським узвозом
Проект мосту над Володимирським узвозом розробили «Проектні системи ЛТД»

Проект будівництва пішохідно-велосипедного мосту між парком Хрещатий та Володимирською гіркою оцінили в 260 млн грн

Комунальне підприємство «Інженерний центр» оголосило тендер на будівництво пішохідно-велосипедного мосту між парком Хрещатий та Володимирською гіркою. Проект оцінили в 260,5 млн грн.

Тендерні пропозиції приймаються до 17 жовтня цього року, а сам аукціон призначено на 22 листопада. Учасники мають внести тендерне забезпечення у розмірі 1 млн грн.

Завершити будівництво планують до кінця 2019 року.

У технічні завдання входять також реконструкція мереж освітлення на Володимирському узвозі, перекладання дощової каналізації та поливального водопроводу, дорожні і земляні роботи, установку і підключення системи відеоспостереження, освітлення та благоустрій території.

Проект мосту над Володимирським узвозом розробили «Проектні системи ЛТД» під керівництвом Андрія Миргородського. Міст матиме ширину полотна шість метрів. Посеред нього запланована велодоріжка. Перила та огорожі моста будуть скляними. Також збираються облаштувати острівці зі скла вздовж полотна моста, щоб через них можна було дивитись униз.

Міст є складовою великої концепції створення туристичного простору на схилах Дніпра, від Подолу до Києво-Печерської лаври.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: