Орендарі відмовилися платити старим власникам «Магеллана» ще в грудні - ЗМІ

Орендарі відмовилися платити старим власникам «Магеллана» ще в грудні - ЗМІ

Орендарі визнали за АТ «Ощадбанк» право власності на об'єкт

Багато торгових підприємств, що працюють в столичному ТЦ «Магеллан», ще в кінці минулого року фактично визнали за АТ «Ощадбанк» право власності на об'єкт, відмовившись перераховувати орендні платежі на рахунки ДП «Край Проперті», що вже втратив це право. Останнє є не тільки боржником фінустанови, але і структурою з орбіти впливу бізнесмена Анатолія Юркевича. Такі дані наводять журналісти видання РБК в своєму розслідуванні «Що відбувається зі столичним ТЦ «Магеллан».

«У грудні банк ініціював здійснення виконавчого дії, на підставі якого ТЦ «Магеллан» перейшов у власність АТ «Ощадбанк». До речі, про цей факт було повідомлено орендарям торгового центру. Деякі з них, повідомляють наші власні джерела, з того часу припинили виплату орендних платежів на користь структур Юркевича», - йдеться в статті.

Автори матеріалу стверджують, що в кінці весни банк, користуючись нещодавнім рішенням Верховного Суду, найняв керуючу компанію, яка минулого тижня забезпечила собі фізичний контроль над об'єктом.

З новою керуючою компанією торговий центр продовжив працювати в штатному режимі. «На даний момент найнята банком обслуговуюча компанія вже фізично знаходиться на об'єкті і поступово входить в штатний режим діяльності. Торговий центр продовжує функціонувати, як ні в чому не бувало. Більш того, відновлення роботи гіпермаркету «Ашан», заплановане на кінець поточного тижня, каже про повну згоду орендарів з новим станом», - зазначають автори розслідування. Вони наводять коментарі ринкових експертів, що підтверджують відсутність негативного впливу подій на роботу орендарів ТЦ «Магеллан». «Головне, що торговий центр поступово з розряду «проблемних» переходить в розряд «нормальних»...», - резюмують журналісти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: