Під Києвом дві п’яні жінки напали на поліцейських (відео)

Під Києвом дві п’яні жінки напали на поліцейських (відео)
Втихомирити нападниць правоохоронцям вдалося, одягнувши на них кайданки

Нападницям загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до п'яти років

Двом жителькам міста Буча оголошено підозру за напад на поліцейських. Нападниць працівники поліції затримали в порядку ст. 208 КПК України, наразі вони знаходяться в ізоляторі тимчасового утримання.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції в Київській області.

Так, у м. Буча екіпаж групи реагування патрульної поліції зупинив автомобіль ВАЗ-2107 за порушення правил дорожнього руху. Водій вказаного авто мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, однак чоловік жодним чином не хотів спілкуватися з правоохоронцями і проходити тест на вміст алкоголю.

«В цей час з машини вийшли дві агресивно налаштовані пасажирки. Розлючені жінки напідпитку перешкоджали роботі правоохоронців, на законні вимоги поліції жодних чином вони не реагували. Потім вони накинулись на поліцейських, почали зривати з них захисні медичні маски. Втихомирити нападниць правоохоронцям вдалося, одягнувши на них кайданки», - розповіли в поліції.

Правопорушницями виявилися жінки віком 31-го та 36 років.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Слідчі поліції за процесуальним керівництвом Ірпінської прокуратури оголосили жінкам підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Їм загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Правоохоронці звернулись до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу – цілодобовий домашній арешт. Триває слідство.

Відносно водія, що керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння, складено адміністративний протокол за ст.130 КУпАП, а також ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: