Під Києвом сталася лобова ДТП за участю маршрутки

Під Києвом сталася лобова ДТП за участю маршрутки
Легковик отримав значні пошкодження

На місці є декілька автомобілів швидких допомог

Під Києвом на Гостомельській трасі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю маршрутки та легкового автомобіля. Про це пише dtp.kiev.ua.

Відповідно до повідомлення видання, внаслідок лобового ДТП є постраждалі.

Видання розмістило відео, на якому видно, що на місці присутні швидкі допомоги. Також видно рятувальників. Легковик отримав значні ушкодження.

Пізніше «Інформатор» повідомив, що сталася аварія за участю автомобілів Mitsubishi Lancer, KIA Ceed і маршрутного автобуса № 313 Буча-Ірпінь. За словами поліції, водій автомобіля Mitsubishi з пасажиром рухався по Гостомельській трасі в сторону Києва. На одній з ділянок дороги «японець» виїхав на зустрічну смугу, де лоб в лоб зіткнувся з KIA. Від удару Ceed розвернуло на дорозі і в неї влетіла маршрутка, що не встигла вчасно загальмувати.

В результаті аварії загинув пасажир Mitsubishi. Чоловік не був пристебнутий і пробив головою лобове скло. Водіїв Lancer і Ceed госпіталізували з важкими травмами в найближчу лікарню. Щоб дістати пораненого чоловіка з понівеченого «японця» рятувальникам довелося застосувати спецінструмент. Водій і пасажири маршрутного таксі серйозних травм не отримали.

Нагадаємо, у суботу, 29 грудня, на перетині проспекту Академіка Палладіна, бульвару Вернадського і вулиці Академіка Єфремова зіткнулися автомобілі Toyota Camry, Aventis, Land Cruiser і маршрутне таксі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: