У Києві через непрацюючий світлофор зіткнулися три автівки і маршрутка (відео)

У Києві через непрацюючий світлофор зіткнулися три автівки і маршрутка (відео)
Всі три легкових автомобілі отримали серйозні пошкодження
Фото: Інформатор

В результаті аварії ніхто не постраждав

У суботу, 29 грудня, на перетині проспекту Академіка Палладіна, бульвару Вернадського і вулиці Академіка Єфремова зіткнулися автомобілі Toyota Camry, Aventis, Land Cruiser і маршрутне таксі.

ДТП сталася близько 8:00. Про це повідомляє Інформатор.

За попередніми даними, водій Toyota Camry рухався по вулиці Академіка Єфремова в бік бульвару Вернадського. У цей момент на перехресті з проспектом Академіка Палладіна не працювали світлофори. Чоловік за кермом Camry не помітив автомобіль Land Cruiser, що рухався по проспекту Палладіна, від чого той влетів в бік Camry. Від удару Camry відкинуло на пішохідну зону. Позашляховик, пролетівши ще кілька метрів, розвернуло на дорозі і він задньою частиною влетів в бік Toyota Aventis, яка в свою чергу зачепила маршрутку.

В результаті аварії ніхто не постраждав. Всі три легкових автомобілі отримали серйозні пошкодження. У Land Cruiser знищена передня частина, Camry залишилася на тротуарі з розбитим правим боком і вивернутим заднім правим колесом. У Aventis сильна вм'ятина на дверях з пасажирської сторони. У маршрутного таксі - незначні пошкодження переднього бампера і лівої фари.

Місцеві жителі додали, що непрацюючі світлофори на цьому перехресті - не рідкість. Таке трапляється щонайменше кілька разів на тиждень, і зазвичай саме в годину пік.

На місці працювали два екіпажі патрульної поліції і «швидка». Деталі й винуватця аварії встановить слідство.

Через аварію утворився затор в усіх напрямках.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: