Під посольством РФ у Києві активісти влаштували перформанс з «Лебединим озером»

Під посольством РФ у Києві активісти влаштували перформанс з «Лебединим озером»
Перформанс-акція біля посольства РФ
Фото: Інформатор

Активісти вимагали від РФ повернути зниклих в окупованому Криму громадян

У понеділок, 26 березня, під стінами посольства Росії у Києві зібралися люди. Вони влаштували перформанс-акцію, присвячену проблемі насильницького зникнення татар і українців на території окупованого Криму.

Активісти розмістили плакати з проханнями повернути зниклих до їх сімей. Перед воротами сидів хлопець, який дивився «Лебедине озеро» по телевізору. Про це повідомляє Інформатор.

Координатор громадської ініціативи «Крим.SOS» Таміла Ташева розповіла, що Росія вміло відволікає людей від тих проблем, які відбуваються за екранами їх телевізорів. Замість того, щоб розголошувати те, що цього заслуговує, по телебаченню показують «Лебедине озеро» та інше.

Зараз відомі імена, як мінімум, 16 зниклих. За словами Таміли, раніше вони направляли офіційні запити і отримували хоч якусь відповідь, але зараз російська влада їх просто ігнорує.

На перформансі присутній і заступник голови Меджлісу Ахтем Чийгоз. «На такі акції повинні виходити тисячі людей, щоб терористи, які сидять в будинках, знали, що ми не залишимо таке без уваги», - підкреслив він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: