Підозрюваного у смертельній ДТП у Києві заарештовано на два місяці

Підозрюваного у смертельній ДТП у Києві заарештовано на два місяці
Смертельна ДТП у Голосіївському районі Києва, 18 липня 2018 р.

Винуватцю ДТП загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі

За клопотанням столичної прокуратури взято під варту без права на заставу 28-річного водія, якого підозрюють у вчиненні ДТП, внаслідок якої загинуло двоє людей. Про це повідомила прес-служба прокуратури Києва.

Аварія сталася близько шостої години ранку 18 липня 2018 року у Голосіївському районі Києва.

Підозрюваний, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz Vito», в порушення правил ПДД виїхав на смугу зустрічного руху на вулиці Саперно-Слобідській та скоїв зіткнення з автомобілем таксі «ЗАЗ Daewoo».

В результаті лобового зіткнення водій та дівчина-пасажир таксі загинули на місці. Їх тіла рятувальникам довелося вирізати з машини спецзасобами. Водія «Mercedes-Benz Vito» з пасажиром госпіталізували з численними травмами.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди 28-річному громадянину Азербайджану, який керував «Mercedes-Benz Vito», оголошено підозру за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох людей) Кримінального кодексу України.

Ухвалою Шевченківського районного суду міста Києва йому обрано безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці. Санкція статті передбачає від 5 до 10 років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: