Пішохідний міст на Борщагівці може впасти на трамвайну колію

Пішохідний міст на Борщагівці може впасти на трамвайну колію

Жителі столиці скаржаться, що міст розсипається буквально на очах

Пішохідний міст на проспекті Леся Курбаса на столичній Борщагівці – на межі аварії. Кияни скаржаться, що його технічний стан погіршується з кожним днем, а ремонтників досі немає.
«Щодня ходжу по пішохідному мосту через проспект Леся Курбаса. І з кожним днем від мосту залишається все менше. Розсипається на очах, а попереду зима», – пише Тетяна Ярощук у групі «Борщагівська Рада» у Facebook.

14479586_344883262510906_8765041139412997696_n

Міст має загрозливий вигляд: крізь діри в бетоні проглядає проржавілий металевий остов, в дорожньому полотні зяють дірки, а брили покриття раз у раз відпадають і можуть опинитися на головах перехожих.

Як розповіли в «Київавтодорі», міст на проспекті Леся Курбаса, який з'єднує парки «Юність» та «Інтернаціональний» – ровесник масиву, йому більше 40 років. Його косметичний ремонт робився кілька років тому. Але потрібен капітальний.
«Капітальний ремонт цього шляхопроводу внесено до програми соцекономрозвитку міста і запланований наступного року. Вартість робіт поки що невідома, оскільки наразі фахівці розробляють проект ремонту», – розповіли нам у «Київавтодорі».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: