Погром табору ромів на Лисій горі: суд скасував підозру координатору С14

Погром табору ромів на Лисій горі: суд скасував підозру координатору С14
Сергій Мазур під час засідання у Голосіївському суді Києва 18 липня 2018 
Фото: Громадське

Суд задовольнив клопотання адвоката підсудного

Суд скасував повідомлення про підозру координатору радикальної організації С14 Сергію Мазуру в погромі поселення ромів на Лисій горі в Києві.

Про це йдеться в ухвалі суду.

Відзначається, що суд задовольнив клопотання адвоката підсудного і скасував повідомлення слідчого про підозру Мазуру за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень).

Нагадаємо, 10 липня поліція Києва оголосила підозру координатору праворадикальної організації С14 Сергію Мазуру за фактом погрому табору ромів на Лисій горі в Голосіївському районі Києва.

Раніше повідомлялося, що правоохоронці проводили обшук у квартирі координатора організації С14 Сергія Мазура у Борисполі за адресою вул. Момота, 52. 

Нагадаємо, 21 квітня представники праворадикальної організації «С14» розібрали та спалили палатки з поселення ромів на Лисій горі – історичній місцевості в Голосіївському районі Києва.

Читайте також статті «Главкома»:  

Ромські погроми. Рука Кремля чи домашня ксенофобія?

В’ячеслав Ліхачов: Насильницькі дії з боку ультраправих знаходять позитивний відгук серед громадян 

Лідер С14 Євген Карась: Ми не були «нацистами», допоки не взялися за проблему циганської злочинності

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: