Поліцейський розповів, звідки у нього з'явилася сепаратистська символіка

Поліцейський розповів, звідки у нього з'явилася сепаратистська символіка

Керівництво столичної поліції стверджує, що бійця вже звільнили.

Скандальний шеврон «Беркута» з символікою «ДНР», який знайшли в авто київського спецназівця, виявився подарунком друзів.

Так пояснив появу сепаратистської символіки в своєму транспортному засобі сам фігурант гучного скандалу.

Справжній вибух в соціальних мережах викликало відео, на якому співробітник загону спеціального призначення поліції прикрашає свій приватний автомобіль символікою так званої ДНР. Через добу після оприлюднення ролика поліцейського нібито звільнили.

Відповідними заявами рясніли сторінки в соцмережах шефа київської поліції Андрія Крищенка і радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенко. Обидва запевнили, що «сепаратиста в погонах» вже звільнено.

Втім, говорити на камеру керівники та їхні представники відмовляються.

Однак, сам винуватець скандалу нічого кримінального у своїх діях не бачить і переконує, що рапорт на звільнення не писав.

Поліцейський в телефонній розмові пояснив, що насправді скандальний шеврон - це освіжувач повітря для авто, який йому подарували друзі ще два роки тому. За словами бійця, він не звернув уваги на написи.

Крім того, спецназівець з першого полку спростував заяви керівників про своє звільнення.

Однак, до слова, в російських інтернет магазинах продаються відповідні освіжувачі повітря. Нічого спільного цей символ з київським «Беркутом» не має - це символ окремої мотострілкової бригади терористів з так званої «ДНР». Сама ж «пахучка» з'явилася у продажу менше року тому.

Джерело: ТСН

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: