Поліцейський на Київщині попався на хабарі у 2000 доларів

Поліцейський на Київщині попався на хабарі у 2000 доларів

Слідчому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна

Слідчий обіцяв повернути особі вилучений автомобіль

Слідчі територіального управління ДБР, розташованого у м. Києві, за процесуального керівництва Генеральної прокуратури України та оперативного супроводу відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України у Київській області, затримали слідчого Ірпінського відділу поліції за вимагання та отримання неправомірної вигоди у розмірі 2000 доларів США. Про це інформує прес-служба ДБР.

За вказану суму слідчий обіцяв повернути особі автомобіль марки BMW X5. Транспортний засіб раніше був вилучений слідчо-оперативною групою за фактом ознак підробки свідоцтва про його реєстрацію.

Після отримання неправомірної вигоди, слідчого затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання повідомлення про підозру за вчинення правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У разі доведення вини, слідчому поліції загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна, з позбавленням права обіймати певні посади терміном на 3 роки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: