Поліція на залізничному вокзалі вилучила вантаж із літературою сумнівного змісту

Поліція на залізничному вокзалі вилучила вантаж із літературою сумнівного змісту

Вночі на Центральному залізничному вокзалі співробітники поліції виявили вантаж із літературою російського виробництва. Мета її ввезення на територію столиці встановлюється.

На станції «Київ-Пасажирський» під час планової зупинки потягу сполученням «Москва – Кишинів» двоє осіб відвантажували картонні коробки до автомобілю марки Мерседес-Бенс. За оперативною інформацію – в коробках знаходилися контрабандні товари, тож правоохоронці перевірили їх вміст.

Під час огляду автомобіля працівники поліції виявили дитячі книжки та жіночі журнали, підготовлені та опубліковані видавництвом Російської Федерації. Проце повідомляє прес-служба Національної поліції.

Серед цієї продукції правоохоронці виявили газети сумнівного змісту. Друковані засоби масової інформації були ввезені на територію України нелегально, для розповсюдження. Дозвільних документів на багаж поліція не виявила. Власники контрабандного товару так і не з’явилися для того, щоби забрати вантаж, тож продукцію вилучили та доставили до Солом’янського УП для зберігання.

Серед багажу також поліція виявила 11 картонних коробок із речовиною рослинного походження. Попередньо встановлено, що ця речовина – «насвай». Загальна вага вилученої речовини становить близько 100 кілограмів.

Дані відомості внесені до Журналу єдиного обліку Солом’янського УП. Триває дослідча перевірка. Встановлюються власники контрабандного багажу та мету ввезення сумнівної літератури на територію України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: