ЗМІ: Зниклого львів’янина Познякова убили з пістолета ТТ

ЗМІ: Зниклого львів’янина Познякова убили з пістолета ТТ

Де тіло, досі не встановлено

Зниклий два місяці тому 25-річний львів'янин Тарас Позняков убитий. Про це повідомляють «Вісті», посилаючись на матеріали справи, які опинилися в розпорядженні редакції.
Зокрема, там йдеться, що стріляв в хлопця один з підозрюваних, Луан Кінгісепп, який сидів поруч з водієм. Він тричі вистрілив з пістолета ТТ в груди і область живота Тараса. За даними слідства, хлопець загинув на місці, а після цього його тіло злочинці переклали на підлогу в салоні авто ззаду.
Також слідство встановило, що своїх пасажирів Позняков знайшов на сервісі BlaBlaCar. Відомо, що лиходії листувалися з ним із с. Тарасівка під Києвом під вигаданими іменами. Своїх пасажирів Тарас віз зі Львова, куди вони за день до цього спеціально приїхали з Києва зі зброєю. Другого пасажира (Дмитра Голуба) вдалося встановити завдяки тому, що Audi A6 зупинялася заправлятися в с. Колодінка Рівненській області (на трасі Чоп-Київ). Там він виходив з машини прогулятися.
Саме вбивство сталося 4 квітня між селами Шевченкове і Бобриця під Києвом в проміжку між 11:48 і 12:05. Бандити намагалися погрозами змусити хлопця зупинитися і вийти з машини. Хлопець відмовився, зав'язалася бійка, в якій прозвучали постріли. «Стріляв Луан Кінгісепп, не виходячи з салону. Від отриманих тілесних ушкоджень власник машини загинув на місці злочину», - сказано в матеріалах справи.
Де тіло, досі не встановлено.
Офіційно в поліції Київської області не говорять про отримані результати експертиз. «В даний момент ми зайняті пошуками підозрюваних і водія Audi. Що з ним, ми не знаємо», - каже речник поліції Київської області Микола Жукович.
Батьки ж Тараса не втрачають надію, що син живий.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: