Поліція порушила справу через стрілянину біля київської піцерії

Поліція порушила справу через стрілянину біля київської піцерії
Стрілянина сталася на вулиці Васильківська, 8, біля піцерії Dominos Pizza

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження

Столична поліція порушила кримінальне провадження через бійку зі стріляниною біля піцерії на вулиці Васильківській, внаслідок чого постраждали двоє людей. Про це повідомляє з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

За даними правоохоронців, учора близько 21-ї години вечора на вулиці Васильківській у Голосіївському районі сталася бійка, під час якої учасники застосували зброю.

«Попередньо встановлено: до приміщення піцерії підійшли дві компанії чоловіків у чорному одязі. Спочатку вони почали сваритися, потім у хід пішли кулаки, а згодом пролунало кілька пострілів. Після цього вони розбіглися», - додали у поліції.

Вказано, що на місці лишилися працівник піцерії, який був випадковим свідком і отримав дотикове поранення в ногу, та один із учасників бійки, у якого були травми голови.

«Обох доставили в лікарню та надали необхідну допомогу», - вказали правоохоронці.

Слідчо-оперативна група провела огляд місця події. Вилучено гільзи для проведення експертизи. Окрім того, виявлено пошкодження багажника припаркованого неподалік автомобіля.

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 13 грудня ввечері у Києві сталася стрілянина.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: