Поліція викрила банду, яка розповсюджувала психотропні препарати

Поліція викрила банду, яка розповсюджувала психотропні препарати
Затримання учасникі злочинного угруповання

П’ятеро осіб, які вже мають судимості за аналогічні злочини, збували наркотики шляхом закладок

Слідчі Дніпровського управління поліції спільно з працівниками Управління протидії наркозлочинності столичного главку, полку поліції особливого призначення №1 та за процесуальним керівництвом міської прокуратури № 4 задокументували злочинну діяльність угруповання, яке займалося збутом наркотичних засобів. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Після проведення контрольних закупок поліцейські провели санкціоновані обшуки за місцем проживання підозрюваних та в їх автомобілях.

Як повідомив т.в.о. начальника 3-го міжрайонного відділу УПН Головного правління Нацполіції у Києві Роман Семеног, поліцейські виявили 160 грамів речовини, схожої на метадон, понад 100 пігулок трамадолу та сибазону, а також пристрій, схожий на пістолет із ознаками переробки та набоями до нього. Виявлене вилучили та направили на експертизу.

«Зловмисники – мешканці Києва, раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини, а також майнові та проти життя й здоров’я.  У порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України правопорушників затримали, зараз вони дають покази», - зазначив правоохоронець.

Попередньо поліцейські встановили, що наркотики потрапляли до столиці контрабандним шляхом із іншої держави. Заборонені речовини перевозили наземним транспортом у спеціально облаштованих місцях. Далі їх розповсюджували шляхом закладок, інколи – із рук в руки. А відтак встановлюються інші особи, які причетні до поставок та розповсюдження психотропів на території міста.

Затриманим загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: