Поліція затримала чоловіка за крадіжку з авто

Поліція затримала чоловіка за крадіжку з авто
Пограбована автівка

Раніше судимий житель Київщини розбив скло автівки і викрав магнітолу

Столичні правоохоронці затримали раніше судимого зловмисника, який розбив вікно транспортного засобу та вкрав із салону машини автомагнітолу. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Як розповів начальник слідчого відділення Голосіївського управління поліції Дмитро Полохало, інцидент трапився на вулиці Бубнова. Патрульні поліцейські, які їхали на інший виклик, помітили розбитий автомобіль та відсутність у салоні автомагнітоли. Цю інформацію вони передали слідчо-оперативній групі, яка під час відпрацювання території Голосіївського району затримала зловмисника з речовим доказом.

«Ми встановили, що фігурант – 28-річний мешканець Київської області, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення квартирної крадіжки. Він розбив скло автомобіля «Шевроле» викруткою та вкрав із салону техніку, яку збирався продати», - зазначив Полохало.

За даним фактом слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Раніше судимого зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Фігурантові загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: