Полонез, вальс, мазурка: у мерії кружляли дебютанти Віденського балу

Полонез, вальс, мазурка: у мерії кружляли дебютанти Віденського балу
Репетиція дебютантів Віденського балу
Фото: Вечірній Київ

У колонній залі КМДА відбулася відкрита репетиція Віденського балу

У вівторок, 3 квітня, колонна зала столичної мерії стала місцем для відкритої репетиції дебютантів Віденського балу. Її провели відомі хореографи Андрій Дикий та Олена Балджи.

На репетиції учасники виконали 6 танців: полонез, падеграс, польку, вальс, мазурку та віденську кадриль.

«Мені подобаються всі танці віденської програми, але найбільше викликає зворушення танок полонез, – розповіла «Вечірці» організатор віденських балів у Києві Марина Ігнатуша. – Полонезом традиційно відкривається будь-який Віденський бал. І це те, що першим побачать гості балу, коли до зали зайдуть 35 наших дебютантів».

Дебютанти у свою чергу посилено готуються мало не щодня: окрім уроків танцю, їм викладають основи етикету. Напередодні самого балу відбудеться генеральна репетиція, яку проведуть теж у колонній залі мерії.

«Учасники дуже відповідально ставляться до своєї ролі. І пам'ятають про шляхетну мету нашого балу – це підтримка діток із інвалідністю», – додала Марина Ігнатуша.

Нагадаємо, що у рамках проведення Віденського балу, 21 квітня, відбудеться благодійний аукціон, кошти з якого передадуть столичному Центру реабілітації дітей із інвалідністю.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: