«Приватбанк» продає за 18 млн грн автостоянку біля аеропорту «Бориспіль»

«Приватбанк» продає за 18 млн грн автостоянку біля аеропорту «Бориспіль»
Виставлена на продаж автостоянка

Аукціон відбудеться 27 квітня 2018 року

ПАТ «Приватбанк» продає автомобільну стоянку біля міжнародного аеропорту «Бориспіль», щоб розплатитися за борги компанії «АероСвіт». Відповідне оголошення розміщене в системі електронних торгів арештованим майном «СЕТАМ».

Відкрита стоянка загальною площею 752 кв. метри і адміністративно-контрольна будівля з прилеглою стоянкою №2 загальною площею 8,39 тис. метрів розташовані за адресою: село Гора, вул. Аеропортовська, 1 і 2а.

Обидві автостоянки заасфальтовані і огорожені парканом, пише ЦТС.

Аукціон відбудеться 27 квітня 2018 року. Стартова ціна - 18,272 млн гривень.

Нагадаємо, «АероСвіт» фактично не веде діяльності, визнаний банкрутом. Згідно з повідомленням Госпсуду Київської області у справі 911/2987/13, 10 липня 2015 року ним було прийнято рішення про визнання банкрутом авіакомпанії і її ліквідації.

Раніше також повідомлялося, що бізнесмен Ігор Коломойський через суд вимагає стягнути близько 3 млрд гривень заборгованості з афілійованого з ним «АероСвіту». Крім того, Госпсуд Київської області отримав кредиторські заяви ряду компаній про стягнення з «АероСвіту» 2,383 млрд гривень. Найбільшу вимогу серед компаній висунуло підприємство з іноземними інвестиціями «Альбіон» в сумі 1,196 млрд гривень. Згідно з визначенням суду, вимоги «Альбіону» стосуються заборгованості за договором поставки авіапалива від 2008 року, укладеного «АероСвітом» і «Укртатнафтою» (контролюється групою «Приват» Коломойського).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: