Ремонт вул. Олени Теліги за 211 млн грн обіцяють завершити до 24 серпня

Ремонт вул. Олени Теліги за 211 млн грн обіцяють завершити до 24 серпня
Капітальний ремонт вул. Олени Теліги
Фото: Київавтодор

Капітальний ремонт вул. Олени Теліги розпочався минулого року

На початку квітня у столиці приступили до капітального ремонту вул. Олени Теліги від просп. Степана Бандери до вул. Олександра Довженка. До Дня Києва – 26 травня – планують завершити об’єкт у нижніх та верхніх шарах проїзної частини. Про це розповів під час інспекції заступник голови КМДА Дмитро Давтян. Остаточне завершення об’єкту, за його словами, заплановане до Дня Незалежності.

Роботи на ділянці ведуться ще з минулого року, кошторисна вартість об’єкта – 210 млн 912 тис. грн. Станом на початок нинішнього року на об’єкті виконано та профінансовано робіт на загальну суму 45 млн 368 тис. грн.

«У 2018 році для виконання відповідних робіт передбачено 159 млн 632 тис. грн», – розповів Давтян. За його словами, кошти надійдуть із Дорожнього фонду та бюджету столиці.

«У Києві ще багато доріг, які потребують ремонту. Однак ми намагатимемося зберегти ті темпи робіт, які взяли в останні роки. Це означає, що ми і ремонтуватимемо, і слідкуватимемо за якістю робіт, і будемо працювати над культурою експлуатації. Зміни є, і вони продовжуватимуться», – підкреслив заступник голови КМДА.

Як повідомлялося, у зв’язку з ремонтними роботами рух транспорту по вул. Олени Теліги поблизу станції метро «Дорогожичі» було частково обмежено у місцях виконання робіт у денний та нічний час доби.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: