Родичі скандального екс-ректора Мельника виплатять державі 1,5 млн грн

Родичі скандального екс-ректора Мельника виплатять державі 1,5 млн грн
У грудні 2017 року Бородянський районний суд Київської області визнав колишнього ректора Національної академії державної податкової служби України Петра Мельника невинуватим у скоєнні злочину за ч.5 ст.191 КК України та виправдав його у зв'язку

Судовим рішенням постановлено стягнути з комерційної структури у дохід держави майже 1,5 млн грн, що були сплачені Податковим університетом за оренду державного майна

Позовні вимоги прокуратури Київської області судом задоволено, комерційна установа виплатить державі 1,5 млн грн за незаконну оренду майна Податкового університету. Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

Позовні вимоги Києво-Святошинської місцевої прокуратури в інтересах держави про визнання недійсним договору оренди нерухомого майна задоволено господарським судом Київської області в повному обсязі.

Вказаний договір укладений між Університетом Державної фіскальної служби України та комерційною структурою, засновниками якої були близькі родичі колишнього ректора вказаного університету.

Так, судовим рішенням постановлено стягнути з комерційної структури у дохід держави майже 1,5 млн грн, що були сплачені університетом за оренду державного майна, що перебувало на балансі університету (реабілітаційно-оздоровчий комплекс «Сосновий бір»).

Раніше за позовом органів прокуратури судами визнано незаконним вибуття із державної власності соціально-значущого об’єкту - реабілітаційно-оздоровчого комплексу «Сосновий бір» та повернуто його державі.

Читайте також матеріал «Главкома»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: