Розпочато розслідування викрадення службового автомобіля у заступника Нацполіції Фацевича

Розпочато розслідування викрадення службового автомобіля у заступника Нацполіції Фацевича
Олександр Фацевич

Викрадений автомобіль зовні виглядав як цивільний

Поліція Київської області розслідує факт викрадення службового автомобіля. Таку інформацію підтвердив голова Національної поліції України Сергій Князєв, передає прес-служба відомства на своїй сторінці в Facebook.

Голова Національної поліції України Сергій Князєв підтвердив факт незаконного заволодіння службовим авто. На його розшук орієнтовані поліцейські підрозділи, як це передбачено при розшуку інших викрадених транспортних засобів. Кримінальне провадження за цим фактом розслідує поліція Київської області.

«Факт незаконного заволодіння транспортним засобом, який належить Національній поліції України, мав місце. Зовні викрадений автомобіль виглядав як цивільний. Будь-яких засобів або пристроїв або механізмів, які могли б вказувати на те, що це поліцейська транспортний засіб, у нього не було», - повідомили в поліції.

 «На розшук машини орієнтовані особовий склад Київської області та прилеглих регіонів, як це відбувається зазвичай при угонів автомобілів. Гарантую, що знайдемо», – підкреслив Сергій Князєв.

Раніше повідомлялося, що у заступника голови Нацполіції Олександра Фацевича викрали його службовий Lexus GX. Про це повідомляє журналіст Сергій Мальнєв у Facebook.

Машина зникла в минулу п'ятницю, 11 серпня, вночі прямо з-під будинку Фацевича на Боголюбова, 25 в Софіївській Борщагівці.

За інформацією журналіста, заяву про зникнення авто (ЕО №33433) в Києво-Святошинський відділ ГУ НП надійшло тільки 16 серпняв у 18:07.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: