Розширено список киян-пільговиків, яким безкоштовно встановлюватимуть лічильники

Розширено список киян-пільговиків, яким безкоштовно встановлюватимуть лічильники
Засоби обліку гарячого та холодного водопостачання

Кількість осіб, які мають право на безкоштовне встановлення лічильників, зросла до понад 6900 осіб

У четвер, 19 квітня, на пленарному засіданні Київської міської ради депутати розширили перелік пільгових категорій осіб, яким за рахунок міського бюджету встановлюватимуть засоби обліку гарячого та холодного водопостачання. Про це повідомляє прес-служба Київради.

Рішення підтримали 63 депутати Київради.

Раніше подавати заявки на безкоштовне встановлення лічильників мали право інваліди І групи підгрупи «А»; діти-інваліди підгрупи «А»; одинокі непрацюючі пенсіонери, які потребують догляду; інваліди І групи підгрупи «Б» та інваліди ІІ групи, а також опікуни неповнолітніх дітей-сиріт. Загалом було 2917 осіб, які могли скористатися таким правом.

Відповідно до встановлених змін, додатково право на становлення засобів обліку отримують багатодітні сім'ї; батьки загиблого військовослужбовця; вдови (вдівці) військовослужбовця, її (його) діти; інваліди військової служби; учасники бойових дій; учасники війни; члени сім'ї загиблого (померлого) ветерана війни та бійці-добровольці. Таким чином, кількість осіб, які мають право на безкоштовне встановлення лічильників, зросла до понад 6900 осіб.

Окрім того, планується забезпечити заміну вже наявних лічильників, які несправні або не повірені. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: