Смертельна ДТП під Києвом: затримано водія, який втік з місця аварії

Смертельна ДТП під Києвом: затримано водія, який втік з місця аварії
Автомобіль Volkswagen Touareg, за кермом якого в момент аварії знаходився чоловік, знаходився в гаражі за місцем проживання правопорушника

Винуватцем ДТП виявився 36-річний житель міста Бориспіль

Поліція затримала винуватця смертельної ДТП, що сталася 14 січня у селі Вороньків Бориспільського району. Тоді автомобіль збив на смерть пішохода, 39-річного місцевого жителя, і поїхав з місця події у невідомому напрямку. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України та розпочаті невідкладні поліцейські заходи щодо встановлення та затримання винної у ДТП особи.

Вже наступного дня під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники Бориспільського відділу поліції встановили марку автівки та затримали водія у порядку ст. 208 КПК України. Ним виявився 36-річний житель міста Бориспіль. Щодо його втечі з місця ДТП водій пояснив правоохоронцям, що усвідомив трагічні наслідки і злякався.  

Автомобіль Volkswagen Touareg, за кермом якого в момент аварії перебував чоловік, розміщувався у гаражі за місцем проживання правопорушника. Автівку вилучено як речовий доказ та поміщено на штрафмайданчик.

Триває слідство. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: