Сьогодні на масштабній студентській вечірці у Києві виступить екс-учасник The Prodigy

Сьогодні на масштабній студентській вечірці у Києві виступить екс-учасник The Prodigy
Вечірка збере кращих артистів електронної сцени України і не тільки

Подія об'єднає всі вузи Києва

Сьогодні, 17 листопада, в Києві відбудеться масштабний фестиваль до Дня студента - Studance. Організатори зазначають, що подія не тільки об'єднає всі вузи Києва, а й збере кращих артистів електронної сцени України і не тільки.

Хедлайнером ночі стане Leeroy Thornhill - британський електронний музикант, танцюрист, продюсер, діджей, а також колишній клавішник і support-DJ групи The Prodigy. Українським хедлайнером стане група Курган і Агрегат, яка в цьому році номінована на звання «Кращий хіп-хоп» від Jagermeister Music Awards.

За драм-н-бас буде відповідати український діджей Tapolsky, який в цьому році вже задавав ритм на вечірках Radioday і Soloma Fest. Tapolsky відомий своїми нестандартними лайв в найнесподіваніших локаціях, наприклад, в сквері Нарбута, на острові Джарилгач і в Яблуневому саду. Також Tapolsky був куратором власної сцени на фестивалі Atlas Weekend.

Також сети відіграють кілька українських діджеїв, а за хіп-хоп складову відповідатиме GIGA1 - один з головних батл-реперів України.

Захід обіцяє стати наймасштабнішою вечіркою міста в цю ніч. Організаторами заходу стала команда «Типового Києва», яка в цьому році вже провела масштабні вечірки Radioday на Європейській площі і Solomafest на стадіоні НАУ.

Купити квитки на Studance можна за посиланням https://concert.ua/ru/event/studance-2018.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: