Співробітники банку «Хрещатик» вкрали 81 мільйон гривень у своїх клієнтів

Співробітники банку «Хрещатик» вкрали 81 мільйон гривень у своїх клієнтів

У скоєнні злочину підозрюються 16 чоловік.

Банк «Хрещатик» знову в епіцентрі скандалу. Цього разу прокуратура виявила розкрадання грошей вкладників в особливо великих розмірах. Я

к з'ясувало слідство, в одному зі столичних відділень діяла організована злочинна група. 16 осіб за чотири роки привласнили 81 мільйон гривень своїх клієнтів. Діяли за двома схемами. Перша передбачала махінації із депозитними вкладами, тобто люди приносили гроші, їм видавали документи, що депозитний рахунок оформлений, ще й з високими відсотками, проте насправді гроші просто ділили між собою. За другою схемою вибирали клієнтів, в яких понад 300 тисяч на рахунку, підробляли касові документи і від їхнього імені знімали готівку. 

Підозрюваним загрожує до 12 років за ґратами. Потерпілими вже визнали 54 вкладників. «Вже на стадії розслідування відшкодовані були більше 6 млн гривень. Прийняті заходи для забезпечення позовів і проведено накладення арешту на майно підозрюваних – квартири, будинки, грошові кошти на більше, ніж 9 млн гривень», - розповів заступник прокурора Києва Анатолій Корж.

Джерело: ТСН

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: