Столична поліція готується до приїзду агресивних вболівальників Ліги чемпіонів УЄФА

Столична поліція готується до приїзду агресивних вболівальників Ліги чемпіонів УЄФА

Правоохоронці будуть готові працювати і з радикально налаштованими вболівальниками, запевнив Крищенко

Київська поліція буде консультуватися з іноземними колегами з приводу агресивних уболівальників, які приїдуть до Києва на фінальні матчі Ліги чемпіонів УЄФА. Про це сказав голова київської поліції Андрій Крищенко в інтерв'ю 112.ua.

«Деякі ризики будуть залежати від того, які команди приїдуть. Я маю на увазі їх вболівальників, наскільки вони агресивно налаштовані, чи є у них ультрас. Коли ми будемо це знати, будемо вести роботу з правоохоронними органами тих країн. Обмінюватися інформацією про агресивних уболівальників», - сказав Крищенко.

За його словами, правоохоронці будуть готові працювати і з радикально налаштованими вболівальниками.

Голова столичної поліції зазначив, що відомство давно обмінюється досвідом з європейськими країнами у питаннях забезпечення безпеки заходів такого масштабу.

«У нас досить щільне співробітництво і з інших матчів, ми обмінюємося інформацією про вболівальників, які створюють проблеми на стадіоні, радикально налаштованих. Які часто ходять на стадіони не заради самого футбольного дійства, а для того, щоб влаштувати заворушення», - додав Крищенко.

Він зазначив, що схема організації охорони порядку буде стандартна: «Це багаторівнева система безпеки, починаючи з аеропортів, з моменту приїзду команд, офіційних делегацій, організованих груп вболівальників. Ми знаємо традиційні місця, де зупиняються вболівальники, коли приїжджають, де вони проводять час, все це буде враховуватися і там теж буде забезпечуватися порядок і їх безпека».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: