Столична поліція розшукала дівчину, яка вже вдруге за рік тікає з дому

Столична поліція розшукала дівчину, яка вже вдруге за рік тікає з дому
Правоохоронці повернули неповнолітню додому

Правоохоронці провели з дівчиною та її батьками профілактичну бесіду

До Деснянського управління поліції від місцевої мешканки надійшло повідомлення про те, що її донька, 2004 року народження, пішла з дому на вулиці Марини Цвєтаєвої. Киянка додала, що 15-річна дівчина тікає вже вдруге за цей рік, виходить на телефонний зв'язок, однак свого місця знаходження не повідомляє.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

«Під час відпрацювання повідомлення співробітники ювенальної превенції протягом доби опитали друзів втікачки та перевірили можливі адреси її перебування. Дівчину виявили неподалік від торгового центру на вулиці Оноре де Бальзака, де вона гуляла зі своїм другом, та передали батькам. Жодних протиправних дій відносно неповнолітньої вчинено не було», - розповів начальник сектору ювенальної превенції Деснянського управління поліції Олександр Поліщук.

Правоохоронці провели з дівчиною та її батьками профілактичну бесіду та попередили про адміністративну відповідальність за ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, 23 квітня пізно ввечері, патрулюючи автодорогою Київ-Чоп, на 51 км екіпаж інспекторів помітив, як по узбіччю в напрямку Чопа крокували двоє хлопців 10-ти та 15-ти років. Діти зізналися поліцейським, що втекли з одного з центрів соціальної підтримки дітей та сімей на Київщині.

Раніше повідомлялося, що поліція розшукує 17-річного жителя с. Софійська Борщагівка, який пішов із дому 15 квітня та зник.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: