На Київщині поліція оперативно розшукала зниклого шестирічного хлопчика (відео)

На Київщині поліція оперативно розшукала зниклого шестирічного хлопчика (відео)

Дитина сиділа у сусідньому будинку

До поліції зателефонувала переполохана жителька міста Яготин і повідомила про зникнення свого онука. На пошуки малолітнього хлопчика був піднятий по тривозі особовий склад місцевого відділення поліції.

За місцем проживання заявниці першими прибув наряд групи реагування патрульної поліції. Поліцейські швидко встановили ймовірне місцеперебування хлопчика. Як виявилось, в цей час він у сусідньому будинку спокійно дивився мультфільми. Про це повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції в Київській області.

Дитяча подорож місцевою вулицею минула безпечно і не мала жодних негативних наслідків.

Працівники ювенальної превенції пояснили хлопчику, що не запитавши дозволу дорослих, залишати дім в жодному разі не можна.

Бабуся подякувала правоохоронцям за їхню роботу.

Керівник ювенальної поліції Київщини Олена Косенко закликала усіх батьків, бабусь та дідусів бути відповідальними і пам’ятати, що безпека дітей в першу чергу залежить саме від дорослих. Вона також зазначила, що в разі зникнення дитини зволікати не варто, потрібно одразу телефонувати до поліції. Це дасть змогу швидко розшукати дитя і відвернути можливі трагічні наслідки.

У поліції також повідомили, що з початку року на спецлінію «102» надійшло 229 повідомлень про зникнення 238 дітей. Тільки трьох неповнолітніх поліцейські розшукували кілька днів, всіх інших - упродовж доби повернули за місцем проживання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: