Столична поліція викрила двох наркоторговців (фото, відео)

Столична поліція викрила двох наркоторговців (фото, відео)
У помешканні наркоторговців правоохоронці виявили 900 згортків із метадоном
Фото: Нацполіція

Молодики реалізовували «товар» через закладки

На вулиці Здолбунівській у Дарницькому району столиці під час відпрацювання території спецпризначенці помітили, як автомобіль раптом розвернувся та поїхав у протилежну сторону. Правоохоронці зупинили автівку, у якій було двоє чоловіків. Під час огляду у салоні вилучили згортки з речовиною, схожою на опій ацетильований і метадон. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Як розповів начальник Дарницького управління поліції Сергій Чернишев, правоохоронці встановили особи зловмисників (одному із них 18, іншому - 34 роки) та місце їх тимчасового проживання на вулиці Драгоманова.

«Отримавши дозвіл від власника помешкання на огляд квартири, яке орендують гості столиці, ми виявили 900 згортків із метадоном, близько 1,5 літра опію ацетильованого, 6000 таблеток димедролу та 3000 таблеток лікарського засобу «сонат». Встановлено, що наркотики та сильнодіючі препарати вони збували через закладки», - повідомив Чернишев.

Слідчим відділом Дарницького управління поліції розслідуються кримінальні провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 3 ст. 321 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу України. 

Зловмисників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу. Фігурантам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: