Столична поліція затримала автомобільного крадія

Столична поліція затримала автомобільного крадія
Працівники поліції з’ясували, що чоловік причетний до двох крадіжок

Раніше судимий чоловік вкрав із транспортних засобів електроінструменти та колеса

У Києві затримали зловмисника, який протягом доби скоїв дві крадіжки з автомобілів. Про це інформує відділ комунікації поліції Києва

За його даними, подія трапилася на території Голосіївського району столиці. Протягом доби зловмисник скоїв дві крадіжки з автомобілів: 32-річний уродженець Донецької області вкрав із салонів машин «Сузукі» та «Хонда» електроінструменти та колеса.

Патрульні поліцейські помітили, як підозрілий чоловік із поспіхом завантажує в автомобіль «Рено» колесами та електроінструментами. Правоохоронці зупинили зловмисника та викликали слідчо-оперативну групу.

Працівники поліції з’ясували, що чоловік причетний до двох крадіжок із автомобілів на вулиці Полковника Потєхіна та Героїв Оборони. Виявилося, зловмисник притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічного злочину.

За даним фактом слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: