Стрілянина на Позняках : відвідувачі кафе напідпитку напали на охоронців

Стрілянина на Позняках : відвідувачі кафе напідпитку напали  на охоронців
Правоохоронцям вдалось затримати нападників недалеко від місця інциденту

Правоохоронцям вдалось затримати трьох підозрюваних

У Києві в ніч на 6 жовтня відвідувачі L'Kafa Cafe, що знаходиться на вулиці Гришка, 8в, влаштували стрілянину по охоронцям закладу, в результаті чого постраждали двоє чоловіків,  повідомляє «Інформатор».

Дзвінок на лінію 102 надійшов близько 04:30. За попередньою інформацією, в кафе l'kafa компанія молодих людей, перебуваючи напідпитку, почала з'ясовувати стосунки з іншими відвідувачами закладу. Охороні довелося вивести молодих людей на вулицю, через що сталась словесна перепалка. Після цього один з відпочиваючих дістав пістолет і зробив кілька пострілів, внаслідок чого один з охоронців отримав поранення в ногу, а другий – в руку.

Невдовзі правоохоронцям вдалось затримати нападників недалеко від місця інциденту. У одного із затриманих виявили предмет, схожий на пістолет «Форт-12», попередньо, для стрільби гумовими кулями. Зазначається, що у чоловіка було прострочений дозвіл на носіння зброї.

В результаті події дві людини були госпіталізовані, ще три затримані. На місці працювали медики, патрульні та слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, ввечері 30 вересня на вулиці Лаврській у Печерському районі сталася стрілянина, в результаті якої постраждав поліцейський.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: