Тарифи на воду у столиці зростуть ще на 20%

Тарифи на воду у столиці зростуть ще на 20%

Підвищення тарифів очікується в червні-липні цього року

У «Київводоканалі» знову збираються піднімати тарифи на холодну воду і водовідведення. Цього разу на 20%. Так, 23 березня в компанії відбулися громадські слухання, в ході яких були представлені нові тарифи. Вони були затверджені Нацкомісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ). Про це повідомляють «Вести».

Зокрема, тариф на водопостачання для киян, які проживають в багатоповерхових будинках, пропонується збільшити з 8,28 грн до 9,86 грн за куб. м, а водовідведення - з 7,2 грн до 8,65 грн за кубометр. У сумі - послуги водопостачання та водовідведення подорожчають на 20%: з 15,48 грн до 18,51 грн за куб. м.

У той же час, як розповіла «Вестям» начальник інформаційного управління «Київводоканалу» Вікторія Яковлєва, підвищення тарифів очікується в червні-липні цього року. «Але це питання ще обговорюється, тому остаточні тарифи можуть ще змінитися», - зазначила вона.

При цьому в компанії сказали, що таке подорожчання пов'язане з підвищенням вартості електроенергії, реагентів, а також зростанням мінімальної заробітної плати.

Тим часом, 30 березня з 10 години до 7 години 31 березня 2018 року у чотирьох районах Києва відключено водопостачання у зв'язку з ремонтними роботами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: