Топ-чиновник Нацполіції потрапив у скандал через виступ на корпоративі: відео

Топ-чиновник Нацполіції потрапив у скандал через виступ на корпоративі: відео

Керівник київських патрульних із матами розповів про величезне значення поліції

На сторінці Police Control Ukraine у Facebook опублікували відео виступу в одному зі столичних нічних клубів голови патрульної поліції Києва Юрія Зозулі, під час якого поліцейський неодноразово матюкався.

«Ми робимо надзвичайно важливу справу. Нам не вистачає сил, досвіду, терпіння, грошей. Нам не вистачає всього. Але ми повинні продовжувати все це робити. Тому що, як тільки ми перестанемо це робити, у країні настане просто пі*дець, просто ср*ка величезна, як тільки патрульні, особливо в Києві, підуть з вулиць», - сказав він.

Зозуля хотів продовжити свою промову, але на сцену піднялися дві дівчини і забрали його.

Увага! Відео містить вирази з нецензурною лексикою.

Пізніше паблік Police Control Ukraine опублікував ще один уривок виступу Зозулі. Він каже, що доручив командирам підрозділів розповісти підлеглим про підсумки року.

«Це їхнє завдання – вам розповідати. Я не хочу вам розповідати про підсумки року. Типу скільки злочинів було розкрито, скільки було оформлено ДТП та іншої всякої х...йні. Краще собі спокійненько побухайте, а я поговорю про більш абстрактні речі. Я вам скажу, що в нас є величезне управління патрульної поліції в місті Києві. Ми – ох...єнна інституція», – заявив він.

За даними «Українських новин», відео було знято на новорічному корпоративі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: