Торговцям сувенірами на Андріївському узвозі призначено останній дедлайн

Торговцям сувенірами на Андріївському узвозі призначено останній дедлайн
Незаконна торгівля на Андріївському узвозі

Незаконні кіоски з сувенірами мають переїхати на Алею художників

Торговцям сувенірами на початку Андріївського узвозу дали останній шанс: прибрати незаконні кіоски і переїхати на Алею художників до 1 квітня, де для них облаштували нові торгові місця.

Нагадаємо, раніше влада погрожували демонтувати кіоски до 1 березня, але знесення перенесли, давши можливість підприємцям вивезти товар. Останні в знак протесту навіть пікетували мерію, запевняючи, що працювати на новому місці їм буде невигідно.

«Невдоволення з боку продавців було, але нам вдалося домовитися. Вони добре розуміють, що займати територію на перетині Андріївського, вулиць Володимирської та Десятинної у них немає права, оскільки їхні кіоски знаходяться там незаконно і псують зовнішній вигляд міста. До 1 квітня у них є час, щоб переїхати на Алею художників, яку ми в цьому році повністю реконструювали. Частина з них зможуть брати участь у вернісажах на узвозі. Місце, де знаходяться кіоски, буде упорядковано. Якщо дозволять фінанси, там буде відновлений сквер», - розповів «Сегодня» голова Подільської РДА Валентин Мондрієвський.

Нагадаємо, про намір зачистити Андріївський узвіз від стихійної торгівлі мерія повідомила ще на початку лютого.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: