Три райони Києва залишать без водопостачання

Три райони Києва залишать без водопостачання

У Дніпровському, Оболонському та Солом’янському районах тимчасово обмежать водопостачання до низки об’єктів

Через виконання планових робіт на мережах 20 червня тимчасово обмежать водопостачання до низки столичних об’єктів у Дніпровському, Оболонському та Солом’янському районах. Про це інформують в ПАТ «АК «Київводоканал», повідомляє «Главком».

Зокрема, в Оболонському районі на вул. Миколи Юнкерова, 97-Д із 9:30 до 19:00 буде відсутнє водопостачання до 29 прилеглих приватних житлових будинків у зв’язку із врізкою запірної арматури діаметром 100 мм і встановленням пожежного гідранту.

Також у Дніпровському районі з 10:00 до 20:00 на розі вулиць Новоросійської і Василя Вишиваного, а також на розі вул. Новоросійської та пров. Макаренка тимчасово обмежать водопостачання до приватних осель – тут здійснюватимуть врізку/заміну запірної арматури та пожежних гідрантів.

Окрім того, з 10:00 до 18:00 на розі вулиць Юрія Шумського та Березняківської фахівці «Київводоканалу» ремонтуватимуть запірну арматуру на водоводі Д=500 мм. Так, буде обмежено водопостачання до школи, двох господарських комплексів і декількох закладів громадського харчування.

У Солом’янському районі орієнтовно з 9:30 до 18:00 через роботи на водопровідній ділянці на Чоколівському бульварі, 13 без води тимчасово перебуватимуть два житлових будинки, дитсадок, адмінприміщення Науково-дослідного інституту.

Такі вимушені заходи необхідні для забезпечення належного функціонування водопровідної системи міста.

«Київводоканал» просить вибачення за тимчасові незручності.

Аварійна служба «Київводоканалу» – 1581 або (044) 200-7301.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: