У «Борисполі» хочуть запустити електробуси між терміналами

У «Борисполі» хочуть запустити електробуси між терміналами
У «Борисполі» розконсервують термінал F з кінця березня 2019 року

Володимир Омелян розповів про сміливі плани щодо аеропорту

Через рекордне збільшення кількості пасажирів аеропорту «Бориспіль» буде розконсевовано термінал F і розглядається можливість запуску самокерованих електромобілів між терміналами. Про це повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян в ефірі «Прямого».

«У найближчі роки «Бориспіль» переступить межу в 20 млн пасажирів на рік... З весни термінал F запрацює. Його зараз розконсервовують. Фільмів там зніматимуть менше, але люди будуть користуватися ним постійно», - сказав він.

«Ми хочемо запустити електробус між терміналом D і F, або взагалі самокерований автомобіль, щоб у аеропорту була своя родзинка», - додав міністр.

Він зазначив, що «це поки сміливі плани, але вони реалістичніші ніж Hyperloop».

Раніше повідомлялося, що у «Борисполі» вирішили розконсервувати терміналу F з кінця березня 2019 року. У термінал інвестують близько 100 млн гривень.

На цей момент в аеропорту «Бориспіль» для обслуговування пасажирів використовується тільки термінал D. Термінал B, побудований в 1965 році і значно розширений в 2006-2011 роки, закритий з 2014 року, а термінал F, побудований в 2010 році, припинив роботу в 2013 році.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: