На запуск термінала F у «Борисполі» витратять близько 100 млн грн

На запуск термінала F у «Борисполі» витратять близько 100 млн грн
Термінал F буде обслуговувати літаки Ryanair і авіакомпанії, які виконують чартерні рейси

Термінал F буде відкрито для експлуатації з початку весняного сезону авіаційної навігації

Термінал F в аеропорту «Бориспіль» відновить роботу у кінці березня 2019 року. Про це повідомив генеральний директор аеропорту Павло Рябікін.

За його словами, термінал F буде відкрито для регулярної експлуатації з початку весняного сезону авіаційної навігації. Він також зазначив, що термінал буде обслуговувати літаки Ryanair.

«Також ми ведемо переговори з кількома авіакомпаніями щодо їх переміщення у цей термінал. Це і класичні авіакомпанії, які хочуть прилітати в піки обслуговування МАУ... Також ведемо переговори з авіакомпаніями, які виконують чартерні рейси», - сказав Рябікін в інтерв'ю РБК-Україна.

Він також додав, що в 2018 році на відновлення роботи термінала F витратять близько 60 млн гривень, наступного - ще близько 30 млн. У загальній складності в термінал інвестують близько 100 млн гривень.

Раніше повідомлялося, що у «Борисполі» прийняли рішення про розконсервацію терміналу F з квітня 2019 року.

На даний момент в аеропорту «Бориспіль» для обслуговування пасажирів використовується тільки термінал D. Термінал B, побудований в 1965 році і значно розширений в 2006-2011 роки, закритий з 2014 року, а термінал F, побудований в 2010 році, припинив роботу в 2013 році.

Нагадаємо, Міжнародний аеропорт «Бориспіль» потрапив до рейтингу найменш популярних у світі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: