У Борисполі патрульні затримали таксиста «під наркотиками» (фото)

У Борисполі патрульні затримали таксиста «під наркотиками» (фото)
Водій таксі відмовився пройти огляд на стан сп’яніння у медичному закладі 
Фото: Патрульна поліція Київської області

Під час огляду правоохоронці виявили у водія пакет із порошкоподібною речовиною білого кольору

Сьогодні, 21 травня, на початку 6-ї ранку на вулиці Київський шлях у місті Бориспіль інспектори за порушення ПДР зупинили водія автомобіля Hyundai Elantra служби таксі. За кермом авто перебував 36-річний мешканець столиці.

Спілкуючись з громадянином, охоронці порядку помітили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння. Поліцейські запропонували водієві пройти огляд на стан сп’яніння у медичному закладі у встановленому законом порядку. Водій відмовився. Про це повідомляє Патрульна поліція Київської області.

Окрім того, відповідно до ст. 34 ЗУ «Про Національну поліцію» інспектори провели поверхневу перевірку водія, під час якої виявили пакет із порошкоподібною речовиною білого кольору, ймовірно, наркотичною. Зі слів порушника, це амфетамін для власного вживання.

Патрульні склали на чоловіка протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) та винесли постанову за ч.5 ст.121 (Порушення правил користування ременями безпеки) КУпАП.

Оскільки водій мав при собі заборонені речовини, на місце події викликали слідчо-оперативну групу Бориспільського відділу поліції для подальшого з’ясування обставин.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: