У Києві правоохоронці затримали наркоторговця з кокаїном на 2 млн грн (фото)

У Києві правоохоронці затримали наркоторговця з кокаїном на 2 млн грн (фото)
Поліція затримала 37-річного торговця наркотиками
Фото: Нацполіція

Суд заарештував підозрюваного у збуті кокаїну

На території Дарницького району столиці працівники поліції за оперативним супроводженням СБУ та під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури № 2 затримали 37-річного місцевого мешканця, який перевозив у своєму автомобілі пакет із порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на наркотичну.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Висновки проведеної експертизи підтвердили, що вилучена речовина є особливо небезпечний наркотичний засіб – кокаїн.

За цінами «чорного» ринку, вартість вилучених наркотиків становить близько двох мільйонів гривень.

«Ми вилучили близько пів кілограма наркотику, який чоловік придбав та зберігав з метою подальшого збуту. Фігурантові оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 630 тисяч гривень», - повідомив виконуючий обов’язки начальника Дарницького управління поліції Олександр П’ятниківський.

Зловмиснику загрожує до дванадцяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Як повідомлялося, нещодавно працівники карного розшуку Голосіївського управління поліції на проспекті Академіка Глушкова затримали молодика з речовинами, схожими на наркотичні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: