У «Борисполі» відкриють окремий термінал для Ryanair

У «Борисполі» відкриють окремий термінал для Ryanair

Поки що авіарейси перевізника Ryanair готуються обслуговувати в терміналі «D»

У міжнародному аеропорту «Бориспіль» планується обладнати окремий термінал для обслуговування лоукостера Ryanair. Йдеться про законсервований на сьогодні термінал «F». 

За словами директора аеропорту Павла Рябікіна, це стане можливим за тієї умови, що лоукостер забезпечить 15 вильотів у день. 

«В іншому випадку термінал буде збитковим, - сказав він. - Поки авіарейси перевізника Ryanair, які запустять з «Борисполя» вже в жовтні 2018 року, готуються обслуговувати в терміналі «D». 

В авіакомпанії Ryanair підтвердили, що дійсно збираються почати польоти з України восени 2018 року. Таким чином, українці зможуть подорожувати в Барселону, Братиславу, Гданськ, Краків, Познань, Стокгольм, Вільнюс, Варшаву, Вроцлав і ряд інших міст. 

Як повідомляв «Главком», 23 березня керівництво аеропортів «Бориспіль» та «Львів» підписало договори про початок польотів з ірландською компанією-лоукостером Ryanair.

Нагадаємо, 21 березня прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що київський аеропорт «Бориспіль» успішно завершив перемовини з лоукост-авіакомпанією Ryanair.

Ірландський лоукостер Ryanair втратить знижки в аеропорту «Бориспіль», якщо не буде нарощувати пасажиропотік.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: