У центрі Києва невідомий із молотком напав на бізнесмена

У центрі Києва невідомий із молотком напав на бізнесмена

Водій постраждалого поранив нападника в ногу з травматичної зброї

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який з молотком накинувся на бізнесмена.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Водій постраждалого, аби зупинити нападника, застосував травматичну зброю і поранив зловмисника в ногу.

Інцидент трапився на вулиці Саксаганського у Печерському районі. На місці працює слідчо-оперативна група.

Попередньо встановлено, що заступник голови правління одного із ПАТ вийшов із приміщення та прямував до автомобіля. У цей момент до нього підбіг незнайомець і накинувся з молотком. Водій постраждалого, який перебував у машині, застосував травматичну зброю, а відтак поранив зловмисника у ногу.

На цей час нападника затримали, це - житель Херсонської області, 1989 року народження. Потерпілого забрала «швидка». Поліцейські проводять огляд місця події, спілкуються зі свідками, встановлюють мовити вчинення правопорушення.

Подія зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Печерського управління поліції. Після проведення першочергових слідчих дій буде надана правова кваліфікація події.

Нагадаємо, слідчий відділ Солом’янського управління поліції Головного управління Національної поліції в Києві розпочав розслідування за фактом нападу на знімальну групу «Радіо Свобода» в аеропорту «Київ». 

Як повідомлялося, напередодні в аеропорту «Київ» біля VIP-терміналу стався напад на журналістів програми «Схеми» (проект «Радіо Свобода»).

Знімальна група у складі журналістів Михайла Ткача та Ярослава Бондаренка і оператора Кирила Лазаревича чекала на приліт із Росії Віктора Медведчука. Проте їм завадили: журналістів штовхали, били, відбирали камеру. Вони впевнені, що напад вчинили охоронці Медведчука.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: