Поліція розслідує напад на журналістів в аеропорту «Київ»

Поліція розслідує напад на журналістів в аеропорту «Київ»

Журналісти впевнені, що напад вчинили охоронці Медведчука

Слідчий відділ Солом’янського управління поліції Головного управління Національної поліції в Києві розпочав розслідування за фактом нападу на знімальну групу «Радіо Свобода» в аеропорту «Київ». Про це повідомляє прокуратура міста Києва.

«За інформацією, поширеною у ЗМІ щодо перешкоджання роботі знімальної групи програми «Схеми» в аеропорту «Київ», до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 171 (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) КК України. Проведення досудового розслідування у вищевказаному кримінальному провадженні доручено слідчому відділу Солом’янського управління поліції ГУ НП в м. Києві», - йдеться у повідомленні.

Процесуальне керівництво здійснюватиме Київська місцева прокуратура №9.

Як повідомлялося, напередодні в аеропорту «Київ» біля VIP-терміналу стався напад на журналістів програми «Схеми» (проект «Радіо Свобода»).

Знімальна група у складі журналістів Михайла Ткача та Ярослава Бондаренка і оператора Кирила Лазаревича чекала на приліт із Росії Віктора Медведчука. Проте їм завадили: журналістів штовхали, били, відбирали камеру. Вони впевнені, що напад вчинили охоронці Медведчука.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: